sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Sunnuntaisuosikki - Sunday Select: InTatters

Käpyilyä harrastavan kannattaa liittyä InTatters -sivustolle. Se on paras lähde kaikenlaiseen käpyilytietoon, mitä olen netistä löytänyt. Sivusto on englanninkielinen, mutta siellä on myös skandinaaviryhmä, missä voi keskustella ruotsiksi. Ja käännösapua on mahdollista saada. Olen saanut paljon tekniikkavinkkejä ja ilmaisia malleja tältä sivustolta. Suosittelen tutustumaan, jos käpyily kiinnostaa.


People interested in tatting should join InTatters. It's the best source for any tatting information that I've found in the internet. I have gotten a lot of technique hints and free patterns through this site. I really recommend to give it a try, if you're interested in tatting.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki oli hyvä mutta enpä osannut rekistöröityä kyseiselle sivustolle; oli sen verran vaikea kielitaidottomalle.
Olisi kiva jos joku joskus suomentaisi suomalaisille sivuille niitä tekniikka vinkkejä.

Kisu

KristiinaS kirjoitti...

Näytti olevan Needle tatted muutama jutska siinä slideshowssa.
Mä olen nyt etsinyt netin syövereistä "tatting needle"ä vaan eipä helposti löydy, ei. Ja kun löytyi niin postikulu oli karmea.
Menita Outletin Tomppa lupas hankkia kun menee messuille euroopan puolelle. Saas nähdä muistaako.
Neulalla olis paljon helpompi tehdä kuin kävyllä.
Taito-lehteen tulee viel tänä vuonna käpyilystä juttua, pyysin ja ne vastas ett joo tulossa on. Muistaakseni joulukuussa ja mahdollisesti sitä ennenki voi olla.

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS linkkivinkeistä, niistä on ollu paljon apua, kun aloittelen tätä käpyily harrastusta.
T:Sanna

Rankka Apina kirjoitti...

Kiva jos on ollut apua :) Olen ollut vähän huono huomaamaan näitä kommentteja, mutta parantelen tapojani :) Jotain tekniikkajuttuja löytyy suomeksi näiltäkin sivuilta ja nyt olen nähnyt kirjakaupoissa yhden suomennetun käpyilykirjankin.