torstai 26. marraskuuta 2009

Tähtien vetovoimaa

Ihastuin Star Attraction -liinaan ja sellainenhan piti siis tehdä. Ensimmäinen jäi yritykseksi, sillä onnistuin tekemään sen verran suuren mokan, että en enää pystynyt jatkamaan liinan tekoa. Tässä kuva yrityksestä kun pääsin kuitenkin suhteellisen pitkälle.


Ruskeaan yritykseen on käytetty Gjestal maxin ruskeaa lankaa, väri 154 (kokoluokka: virkkuukoukku 1,25-1,5) ja Grandi 600 luonnonvalkoista lankaa, väri 1100, koko 12/3.

Kyllästyin tekemään ruskeasta langasta ja vaihdoin vihreään. Varsinkin kun pöytäni on tummanruskea. Ajattelin, että vihreä näyttää siis sen päällä paremmalta. Tässäkin on pieni virhe, mutta sen ehkä huomaa vain tarkkaavainen katsoja (minua kyllä ottaa päähän... mutta en kuitenkaan lähtenyt enää uusiksi tekemään).


Vihreään valmiiseen liinaan on käytetty samaa valkoista kuin ruskean kanssa eli Grandi 600, väri 1100, koko 12/3. Vihreä on myös Grandi 600 ja samaa kokoa kuin valkoinen, mutta väri on siis vihreä 1531.

Liinan ohje löytyy täältä (katso oikealta valikosta My Free Tatting Patterns ja Star Attraction Doily, aukeaa pdf:nä). Perustekniikan lisäksi tämän liinan käpyilemiseen tarvitaan halkaistuja renkaita.

3 kommenttia:

Tatskool kirjoitti...

Great job.

❦TattingChic kirjoitti...

Very, very nice! Just beautiful!

Anneli kirjoitti...

Todella upea liina !!!!