tiistai 25. elokuuta 2009

Virkkausta viime vuoden ajalta

En ole taas päivittänyt blogia aikoihin. Käsitöitä on kuitenkin valmistunut. Tässä pari pöytäliinaa sekä tyynyliinanpitsit serkun häälahjaan, johon sisko ompeli ja kirjoi itse tyynyliinat.


Tiukan käsialan vuoksi tämä liina oli erityisen hankala pingottaa, koska mallissa on runsaasti kiinteitä silmukoita. Ihan kiva siitä tuli, mutta vältän vastedes liian kiinteäsilmukkaisia malleja. Malli on Dianan Virkkausmaailma-lehdestä nro 2 vuodelta 2008.


Tähän liinaan olen erityisen tyytyväinen ja iloinen, että se onnistui hyvin, koska lähti kiitoslahjaksi Japaniin. Malli on Dianan Virkkausmaailma-lehdestä nro 3 vuodelta 2008.


Olisin halunnut kuvat myös valmiista tyynyliinoista, mutta tiukan aikataulun vuoksi se ei aivan onnistunut. Pitsit kuitenkin onnistuivat mainiosti. Malli on Asta Virtamaan toimittamasta Kaunein pitsini kirjasta vuodelta 1981. Kyseessä on Neliapila-niminen pitsi ja malli on peräisin Laatokan Karjalasta.

Olen tosiaan ollut viime vuoden aikana hieman laiska blogini suhteen, mikä harmittaa erityisesti, kun olen saanut paljon käsitöitä aikaan. Yritän kovasti parantaa tapani :)

Ei kommentteja: